Media

Snippet Media gaat content maken voor derden

Redactie | 5 september 2017, 11:29

De online uitgever van onder meer Me-to-We en Saarmagazine maakt Uniek Sporten voor Fonds Gehandicaptensport.

Uniek Sporten is een sportcommunity waar mensen met een beperking informatie kunnen vinden over sporten in hun regio. Om zoveel mogelijk van de 1,7 miljoen mensen met een handicap in Nederland te bereiken, wil Snippet Media ‘emanciperende en uitdagende content’ voor deze groep maken. 

Het Fonds Gehandicaptensport gebruikte al eerder content om haar publiek te bereiken: praktische informatie over bijvoorbeeld open dagen van sportverenigingen en inspirerende verhalen over topsporters die deelnamen aan de Paralympics. 

Deze communicatie wordt nu aangevuld met meer menselijke verhalen over hoe het is om te leven met een handicap op de site Uniek Sporten. 

Vermakelijk en gevoelig
Barbara van Erp
van Snippet Media : ‘We gaan een echt online magazine maken voor mensen met een beperking, die net zo vermakelijk en gevoelig is als onze andere titels. We gaan mensen proberen te bereiken met herkenbare verhalen, kritische columns, maar vooral: héél veel humor. We willen deze groep echt raken met content – onderwerpen die ze misschien wel met elkaar bespreken, maar die ze nergens anders terugvinden. We gaan minimaal drie keer per dag artikelen publiceren, ook via Facebook, net als onze andere online magazines.’

Doel van de campagne die 9 september begint, die de rest van 2017 en heel 2018 gaat lopen, is zo veel mogelijk mensen zo vaak mogelijk naar de site van Uniek Sporten te krijgen waar ze worden uitgedaagd om te gaan klikken op informatie over hoe ze kunnen beginnen met sporten.

Het is de bedoeling dat Snippet Media dergelijke content ‘veel vaker’ gaat maken, zegt Van Erp. Binnenkort maakt de online uitgever een tweede klant bekend.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Snippet Media

Meer in channel Media

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs