door SAN, partner | 2 maart 2018, 8:55 in Creatie & Campagnes

SAN Jaarboek 2017: Zie de nieuwe ruimte

SAN, partner | 2 maart 2018, 8:55

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst op 1 maart 2018 voor SAN juryleden, sponsors en relaties bij onze host en sponsor de NS in Utrecht, heeft SAN bestuurslid Ron Schneider het eerste exemplaar van het unieke SAN Jaarboek 2017 - met het allereerste 3D-cover incl. 3D-bril - uitgereikt aan Entrepeneur en trendwatcher Ronald van den Hoff.

Hij nam de genodigden mee in zijn verhaal passend bij het thema van de 29ste jaargang SAN Jaarboek ‘Zie de nieuwe ruimte’. Naar de ruimte die hij ziet binnen ondernemingen en samenwerkingen, mede vanuit zijn boek Society 3.0 waarin hij zijn visie op toekomstig ondernemerschap
en nieuwe vormen van waarde-creatie en samenwerken uiteenzet.

‘Zie de nieuwe ruimte’ past naadloos bij het DNA van de SAN namelijk ‘Kennis delen’. Via het jury overleg, presentaties en discussies delen we met elkaar onze vakkennis.
Zo blijf je geïnspireerd en op de hoogte!

Vol trots overhandigde SAN bestuurslid Ron Schneider aan Ronald van den Hoff het eerste exemplaar van het unieke SAN Jaarboek 2017 met het allereerste 3D-cover incl. 3D-bril.


Foto overhandiging 1e ex. SAN Jaarboek 2017 door SAN bestuurslid Ron Schneider aan Ronald van den Hoff (foto Studio Gerry Hurkmans)

Na afloop ontvingen alle aanwezige SAN juryleden een Jaarboek, zodat zij zich thuis kunnen voorbereiden op de jurysessies, waarvan de eerste ronde start op 13 maart a.s. bij Sanoma. Alle ruim 220 adverteerders/juryleden buigen zich dan over de 292 ingezonden campagnes.
De genomineerde cases staan 22 maart a.s. op de SAN website: www.sanaccent.nl

 

 

Reacties op dit artikel (2)

Comment author avatar
Avatar

Armijn Woudman

(3 maart 2018, 11:19)
Van wie is de illustratie op de cover? Ik zie nergens credits staan.
Avatar

Frits Schuring

(5 maart 2018, 10:42)
http://sanaccent.nl
Beste Armijn Woudman,
Een terechte vraag en opmerking; de illustrastie is van Enkeling die deze fraaie 3D-illustratie heeft gemaakt mede mogelijk gemaakt door Artbox!

Dit is een bijdrage van

SAN

Partner

De SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland is opgericht in 1988 met als doelstelling de kennis en ervaring van adverteerders in te zetten voor een structurele bijdrage aan het marcom vak.

Lees meer over SAN
Meer van deze partner
Nu op Twitter