Acces Israel maakt verkeersborden met foto’s van mensen in plaats van symbolen

Zo moet worden voorkomen dat mensen hun auto onterecht op een parkeerplaats voor invaliden parkeren.

  • PR
  • 3 December 2017
  • Redactie Adformatie

Ter gelegenheid van ‘International Day of Persons with Disabilities’ probeert Acces Israel meer bewustwording te creëren rondom parkeerplekken voor mindervalide mensen. Acces Israel is een organisatie die zich inzet voor betere toegankelijkheid in Israël voor mensen met een beperking.

Volgens deze organisatie komt het nog te vaak voor dat mensen zonder een beperking hun auto parkeren op een parkeerplek die is bedoeld voor mindervalide mensen. In de campagnevideo worden verschillende redenen genoemd waarom dit gebeurt.

Om dit probleem aan te pakken, maakte Acces Israel verkeersborden die niet bestaan uit symbolen, maar uit foto’s van mensen met een beperking. Deze borden worden vandaag, tijdens ‘International Day of Persons with Disabilities’, op de echte symboolverkeersborden geplakt. Op deze manier wil Acces Israel het publiek confronteren met ‘de mensen achter de symbolen’.

In totaal werden 52 personen gefotografeerd voor deze nieuwe borden, waaronder een bekende Paralympiër. De campagne zal vandaag worden uitgerold.

Credits
Bureau: Leo Burnett Israel
Chief Executive Officer: Adam Polachek
Chief Creative Officer: Ami Alush
Chief Strategy Officer: Shai Nissenboim
Chief Account Officer:  Idit Zukerman
Creatief concept: Mila Dayan, Chen Federing, Meital Miller
Account Supervisor: Inna Tubin
Account Executive: Ilana Peisakhin
Productiemanager: Simi Ben Zikri, Menny Zarhia
Graphic Team: Viki Bergman, Shlomi Amir, Elad Ziv
Strategisch Planner: Liz Stull

 

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie