Biden presenteert zijn communicatieteam, dat volledig uit vrouwen bestaat

Twee oudgedienden uit de Obama-regering krijgen de leiding.

Kate Bedingfield, de komende comms-directeur van het Witte Huis, tijdens een interview met NBC News

Joe Biden heeft bekend gemaakt wie zijn communicatieteam vormen, met daarbij een noviteit: het bestaat volledig uit vrouwen. Het is volgens Biden voor het eerst dat het senior-communicatieteam van een Amerikaanse president louter vrouwelijk is. Hij zei daar trots op te zijn

Twee oudgedienden uit de Obama-regering krijgen de leiding over de communicatie van het Witte Huis en zullen het publiek gezicht zijn.

Kate Bedingfield wordt de communicatiedirecteur. Zij vervulde deze rol al voor Biden tijdens zijn vicepresidentschap. Later was ze verantwoordelijk was voor communicatie van Bidens campagne.

Jen Psaki, de communicatiedirecteur van president Barack Obama in het Witte Huis, wordt perssecretaris, en daarmee de voornaamste woordvoerster van de regering-Biden.

Advertentie
advertisement

Communicatie Kamala Harris

De twee belangrijkste persmedewerkers van de komende vicepresident Kamala Harris zijn Symone Sanders, die de woordvoering gaat doen, en Ashley Etienne, de voormalige speciale assistent van Barack Obama en oud-communicatiedirecteur van Nancy Pelosi 

Elizabeth Alexander, de woordvoerder gedurende zijn tijd als vicepresident, wordt de communicatiedirecteur van de komende first lady, Bidens vrouw Jill.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie