Wenneker.be lanceert CRUSH

Wenneker.be lanceert met veel trots CRUSH, een full-service productiehuis gespecialiseerd in high-end fotografie en moving content

Vanessa Jacob & Camille Cieters

Wenneker.be (onderdeel van PAKT) lanceert met veel trots CRUSH, een full-service productiehuis gespecialiseerd in high-end fotografie en moving content.

Camille Cieters is de nieuwe Managing Producer.

“Ik speelde al een tijdje met het idee om een fotoafdeling binnen Wenneker.be te starten, maar dat kan je niet met eender wie doen,” zegt Vanessa Jacob (General Managing Partner bij Wenneker.be). “Camille is met haar expertise en uitgesproken visie de geknipte persoon. Ondertussen hebben we samen een gloednieuw team samengesteld dat de nodige ervaring in huis heeft. Ik ben blij dat we naast animatie en live productie nu ook deze service aan onze klanten kunnen aanbieden.”

Camille Cieters (Managing Producer CRUSH): “Vanessa en ik hebben al jaren een hecht contact en dit voelt als een logische volgende stap. Ik kijk ernaar uit om mijn jarenlange ervaring als fotoproducer en art-buyer te bundelen en CRUSH op de kaart te zetten.”

CRUSH heeft een divers roster van fotografen en is non-stop op zoek naar nieuw talent. CRUSH creëert een vertrouwd netwerk zodat bij elk project de juiste creatieve mensen ingeschakeld worden en dat deze in de beste omstandigheden kunnen werken.
CRUSH is gevestigd in Gent, met hubs in Brussel en Amsterdam.

Voor meer informatie 
Camille Cieters 00 32 475 25 7858 (camille.cieters@thisiscrush.be)
Vanessa Jacob 00 32 476 94 1820 (vanessa.jacob@wenneker.be)

https://www.instagram.com/thisiscrush_be/

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →