KORDAAT Business: Branded bedrijfsfietsen voor ondernemers

Fietsen… dat doen wij in Nederland enorm veel. Nederland telt ongeveer 23 miljoen fietsen, en elk jaar komen daar fietsen bij.

Het grootste gedeelte van deze fietsen wordt gebruikt voor woon-werk verkeer. Mensen staan niet meer in de file, en ook hoeven niet tal van rondjes te rijden om een parkeerplek te bemachtigen. Daarnaast scheelt het parkeerkosten, en zijn de onkosten van een fiets erg laag ten opzichte van een auto.

Bedrijfsfiets

60% van de werknemers woont binnen een afstand van 15 kilometer van het werk, terwijl maar een kwart hiervan met de fiets naar het werk reist. Om dit als ondernemer meer te stimuleren is er de KORDAAT Business bedrijfsfiets. Dit is een geheel op maat gemaakte fiets voor werknemers, compleet in huisstijl van het bedrijf. Op deze manier wordt fietsen voor werknemers en werkgevers leuk gemaakt.

Uniek

Omdat de fietsen geheel op maat en in huisstijl worden gemaakt, zijn alle fietsen uniek. Doordat ze zo uniek zijn, zijn ze ook meteen heel herkenbaar op straat. Dit helpt natuurlijk met het verhogen van naamsbekendheid van het bedrijf.

Vervangend vervoer

Niet alleen werknemers kunnen hier gebruik van maken, ook klanten kunnen deze fietsen gebruiken. Deze fietsen worden namelijk volop ingezet als vervangend vervoer bij bijvoorbeeld autogarages. Door gebruik te maken van een leenfiets worden klanten merkambassadeur van het bedrijf. Daarnaast is financieel gezien een leenfiets vele malen goedkoper in aanschaf en onderhoud dan een leenauto.

Huurfietsen

In Nederland worden ook veel fietsen verhuurd. Vaak worden deze fietsen aan buitenlandse toeristen verhuurd. Deze toeristen maken natuurlijk veel foto’s en delen deze massaal op Facebook en Instagram. Door een branded huurfiets in te zetten wordt jou verhuurbedrijf ook buiten Nederland nog bekender.

KORDAAT Business

KORDAAT Fietsen heeft op deze doelgroepen ingespeeld. De KORDAAT Business bedrijfsfiets is namelijk speciaal gemaakt voor tal van deze doeleinden. “Ons doel is een unieke fiets te creëren die ook nog een tegen een stootje kan. Oftewel hufterproof.” Om dat te realiseren maakt KORDAAT Fietsen gebruik van poedercoat techniek waarmee ze het frame en voorvork kunnen voorzien van een ijzersterke lak. “Met alleen sterke lak ben je er niet. De wielen hebben extra dikke spaken voor meer stevigheid, en de fiets is voorzien van kwaliteitsonderdelen
van verschillende bekende merken. Daarnaast wordt de fiets zo veel mogelijk met RVS afgemonteerd om roestvorming te voorkomen. Dit in combinatie met branding zorgt voor een unieke eigen fiets.”


Meer weten over de KORDAAT Business en de mogelijkheden, kijk dan op de website.

Plaats als eerste een reactie