Rijksoverheid kiest Babbage voor inhuur van woordvoerders

Slechts één samenwerkingspartner geselecteerd na Europese aanbesteding.

Haagse media en woordvoerders

Babbage Company is na een openbare Europese aanbesteding gekozen als bureau dat in te huren woordvoerders voor rijksoverheid regelt. Het Rijk heeft gekozen voor een samenwerking met één bureau. De raamovereenkomst is rijksbreed.

Babbage Company was al sinds 2018 al een van de bureaus voor de inhuur van communicatieprofessionals en redactieprofessionals.  Met deze nieuwe raamovereenkomst is dat nu ook het leveren van tijdelijke woordvoerderscapaciteit.

Advertentie
advertisement

Woordvoerders in top-3

‘Binnen de overheidscommunicatie zien wij een toenemende vraag naar het aantal specialismen’, zegt Carina Snaas, director-operations bij Babbage. ‘Woordvoering staat daarbij in de top-3.’

Snaas vindt de keuze een erkenning voor de inspanningen van het bureau. De laatste jaren heeft dit zijn netwerk versterkt met beginnende en ervaren woordvoerders. Ook heeft zich toegelegd op training van woordvoerders.

Kennis delen 

Het heeft een Maatwerkprogramma Woordvoerder ontwikkeld om nieuwe mediaprofessionals op te leiden en werkt nauw samen met gespecialiseerde partners Leene Communicatie en Woordvoerders Etc om de kennis van woordvoering op peil te houden en te delen.

Voor de professionals die voor het Rijk gaan werken worden kennissessies bij de Babbage Academy & De Redactie Trainingen georganiseerd.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie