Podcast: Trends in e-mailmarketing

Wat zijn de laatste inzichten die je moet weten over e-mailmarketing? Michael Staathof, oprichter van 100% Email vertelt hier graag over!

In deze podcast van Studio Beeckestijn gaat digital strategist Bart Meerdink in gesprek met Michael Straathof over E-mailmarketing.

Wat zijn de laatste trends? Hoe ga je van generieke e-mailmarketing naar 1-op-1 marketing? En is marketing automation nog wel los te zien van E-mailmarketing? Ook bespreekt Michael wat er mogelijk is met interactieve content en hoe je relevantie toegevoegd in je mailings. Kortom: genoeg leuke insights om naar te luisteren!

Luister hier de podcast.

Beeckestijn Business School geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen. #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.