Smart IM gaat waardevolle kennis en strategische inzichten delen middels Academy 

Smart IM, het leading data driven online marketing bureau, stelt deze zomer haar Academy open voor online marketing professionals.

Sinds het begin van Smart IM in 2003 worden specialisten op het gebied van SEO, SEA, CRO en content intern opgeleid. Met de laatste Google updates en de schrijnende vraag vanuit de markt hét moment om onze interne kennis te delen.

Direct toepasbare kennis delen 

Toonaangevend op het gebied van SEO en SEA, een eigen inhouse ontwikkelde technologie, het tracken van meer dan 18 miljard SERP’s. Smart IM vertaalt big data direct naar concrete toepassingsgebieden en verkrijgt zo bruikbare strategische marketinginzichten. Deze inzichten deelt Smart IM nu ook binnen de wereld van online marketing professionals.  

CEO Bas de Goeje: “Als groeipartner zien wij het delen van kennis als dé manier om onze klanten actief te navigeren in het continu veranderende online marketing landschap.” Dr. Alexander van Aken, Head of Innovation én verantwoordelijk voor de Academy, vult aan: “We merken dat de markt zoekende is naar direct toepasbare informatie, relevante insights en concrete oplossingen. Zeker met de laatste Google updates die voor vele websites positieverlies en keyword kannibalisatie tot gevolg hadden. Met het toegankelijk maken van de Academy voldoen we aan deze vraag.”

Smart Academy trapt af met de Summer Masterclass

In augustus trapt Smart IM af met de Summer Masterclass, die in het teken staat van de meest actuele data en ontwikkelingen op het gebied van SEO, CRO, UX en daarop aansluitende content. Hierbij worden deelnemers aan de hand van praktijkvoorbeelden, data analyse en insight tooling klaargestoomd om het geleerde direct toe te passen op de eigen website. Daarnaast levert Smart IM als Data Driven organisatie ook een gepersonaliseerde websitescan aan voor iedere deelnemer.

Pluk de vruchten van de grondlegger van de Nederlandse SEO

Smart IM heeft al meer dan 15 jaar ervaring en is een van de grondleggers van de Nederlandse zoekmachine marketing. Het toonaangevende digital marketing bureau en haar bijna 50 man sterke team, speelt voortdurend succesvol in op de veranderingen en ontwikkelingen binnen de e-marketing/internetmarketing.

Unieke kans voor iedere online marketing professional

Kennisorganisatie Smart IM lééft online marketing. Op 6, 7 en 8 augustus is er in Hilversum plek voor maximaal 20 personen. Snel inschrijven voor de Summer Masterclass loont!