Zelf je campagne plannen en vergelijken

Welk budget heb je nodig voor een tv- en of radiocampagne? Op welke zenders is je campagne het meest effectief?

Ster Campagnetools

Ster biedt merken verschillende, innovatieve en toegankelijke tools die helpen bij het plannen van campagnes en het vergelijken van de verschillende mogelijkheden. Zo kan je op de website van Ster gebruikmaken van de Ster Campagnecalculator en de Ster Campagnevergelijker.

Ster campagnecalculator: in één opslag inzicht in bereik

De Ster Campagnecalculator laat in één oogopslag zien wat je kunt bereiken met een campagne bij Ster. Op een laagdrempelige manier (je vult je data, doelgroep en beschikbare budget in), zonder tussenkomst van andere partijen, ontvang je met één druk op de knop een campagneprognose. Op die manier weet je direct waar je aan toe bent. Deze tool is uniek in de wereld en gebaseerd op duizenden campagnes uit het verleden.

Ga je aan de slag met je campagneplannen voor 2023? Dan biedt de campagnecalculator uitkomst om inzicht te krijgen in de kansen voor jouw merk. Je kunt oneindig mogelijkheden uitproberen en de meest (kosten)efficiënte campagneoptie kiezen voor jouw merk.

Direct aan de slag? Kijk hier voor meer informatie over de Ster Campagnecalculator.

Ster campagnevergelijker: vergelijk verschillende exploitanten en zenders met elkaar

Wanneer je hebt besloten radio en/of televisie in te zetten als onderdeel van je campagne, kan je met de Ster Campagnevergelijker achterhalen welke zenders en exploitanten je het beste resultaat opleveren. In deze tool kan je voorstellen van verschillende exploitanten met elkaar vergelijken. Zo krijg je een goed inzicht in de verschillende doelgroepen, tijdvakken en de beste optie voor jouw merk.

Meteen vergelijken? Kijk hier voor meer informatie over de Ster Campagnevergelijker.

Natuurlijk blijven ook onze accountmanagers voor je klaar staan. Heb je vragen over de tools? Neem dan contact met ons op.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →