&samhoud zamelt met #stayfuckingpositive via bijzondere samenwerking geld in voor Rode Kruis

Influencers doen mee aan 3FM Serious Request door oproep tot positiviteit en verkoop van t-shirts.

Vandaag lanceren ondernemer Salem Samhoud, kunstenaar Selwyn Senatori, StukTV presentator Thomas van der Vlugt en Difuzed b.v. via een bijzondere samenwerking een inzamelingsactie voor 3FM Serious Request en het Rode Kruis. De initiatiefnemers ontwierpen een speciaal t-shirt met daarop de tekst: #stayfuckingpositive. De winst van de verkocht shirts gaat naar het Rode Kruis. Onder anderen Rico Verhoeven, Bilal Wahib, Quinty Trustfull, Bizzey en Ron Blaauw steunen het initiatief.

Met #stayfuckingpositive willen de initiatiefnemers oproepen om in deze tijd positief te blijven, elkaar te helpen en deze boodschap te verspreiden. Het idee ontstond toen Salem Samhoud bij Selwyn Senatori een kunstwerk kocht met de tekst Stay Fucking Positive (for now). “Toen ik deze tekst zag vond ik dat deze breder in Nederland moest worden uitgedragen. Ik heb het kunstwerk direct voor het raam van ons kantoor in Amsterdam gezet en ben met Selwyn een campagne begonnen. Thomas kwam vervolgens naar ons toe met het idee om hiermee een inzameling te starten,” aldus Samhoud. “Positiviteit is een belangrijke eigenschap die we momenteel moeten koesteren. Deze onzekere periode waar de hele wereld zich al bijna een jaar in bevindt, brengt veel mensen in een negatieve spiraal. Daarom is positief blijven juist nú zo cruciaal.”

De opbrengst van de t-shirts zal tijdens 3FM Serious Request worden gedoneerd ten behoeve van het Rode Kruis. De t-shirts zijn voor €24,95 (incl btw, excl verzendkosten) te bestellen via stayfuckingpositive.nl. De inzameling voor het Rode Kruis is bedoeld om in actie te komen om hulpverleners in binnen- en buitenland te helpen. Tijdens de allerlaatste editie van 3FM Serious Request – The Lifeline wordt aandacht gevraagd voor de medische hulp tijdens de coronacrisis.

Over de donatie:
De gehele winst van de actie wordt gedoneerd aan 3FM Serious Request voor het Rode Kruis. De verwachte opbrengsten zijn als volgt:

Prijs shirt: €24,95 (incl. BTW) (20,61 euro ex. BTW)
Productie- en transactiekosten per shirt: €4,86 (ex. BTW) 
Opbrengst Rode Kruis 3FM Serious Request per shirt: €15,75
De verzendkosten zijn 4,95 euro per bestelling en voor rekening van de koper.

https://shop.stayfuckingpositive.nl/

Plaats als eerste een reactie