Opleiding Online Marketingcommunicatie: NIEUW!

Beeckestijn Business School start vanaf september 2014 met de nieuwe opleiding Online Marketingcommunicatie.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld om marketingcommunicatieprofessionals in kort tijdsbestek (6 colleges) up-to-date te brengen met de laatste kennis, trends en ontwikkelingen op het gebied van marketingcommunicatie. De korte opleiding Online Marketingcommunicatie leert studenten te denken in &;online&; en succesvolle online (marketing)communicatie activiteiten te ontwikkelen en te implementeren. Deelnemers aan de opleiding leren een online (marketing)communicatievisie te ontwikkelen voor hun organisatie of bureau. De opleiding richt zich op het bijbrengen en toepassen van de laatste kennis en ontwikkelingen op het gebied van online (marketing)communicatie. De focus binnen de opleiding ligt sterk op marketingcommunicatie. Studenten worden opgeleid tot online (marketing)communicatiespecialisten met als belangrijkste aandachtsgebieden strategie, online media advertising en mediastrategie, online campagne management, online (marketing)communicatiemix, content management & social media. De opleiding kent een prima mix van theorie, strategie en praktijk. Opgedane kennis kan direct worden toegepast in de praktijk.

De opleiding Online Marketingcommunicatie is vooral bedoeld voor marketingcommunicatie professionals, zoals (marketing)communicatie medewerkers/managers, online managers, social media managers en communicatie adviseurs die een volwaardig gesprekspartner willen worden op het gebied van online (marketing)communicatie. U wilt uw huidige kennis verbreden en verdiepen en deze graag toepassen in praktijk.

De opleiding start in september 2014, wordt gegeven als avond- en dagopleiding en is te volgen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Soesterberg (dag-opleiding).

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →