Unilever rondt verkoop BiFi af

Per 1 mei is het Nederlandse worstjesmerk officieel eigendom van het Amerikaanse Jack Link’s.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De overname werd al bekend gemaakt. Op Koningsdag werd de deal al officieus gevierd met een groot BiFi-feest op de Amsterdamse grachten.

Vijf miljoen BiFi-worstjes

Bart de Vuijst, Sales Director bij ;s: &;De laatste jaren is in Nederland te veel onder de radar geweest. Wij willen het merk - en daarmee de totale categorie - laten groeien.&;

Toch worden in Nederland jaarlijks ruim vijf miljoen BiFi-worstjes gegeten en kent het snackworst-segment nog altijd een groei. BiFi was verantwoordelijk voor 75 procent van deze groei en zag vorig jaar zijn omzet stijgen met 14 procent.

Met de overname komt er een nieuwe website, facebookpagina, samplings en vanaf juni een nieuwe commercial. &;Wij kijken er naar uit om mensen te verrassen met BiFi. De trouwe mascotte van het merk - het BiFi BEEST - krijgt een prominentere rol in de vernieuwde communicatiestrategie. Maar je moet niet met hem sollen. Dat maakt het BiFi BEEST een veelzijdig figuur&;, aldus Niko Stachos, Marketing Director bij Jack Link&;s.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie