Ondernemers uit 21 landen ondertekenen duurzaamheidsmanifest

600 internationale ondernemers uit 21 landen zijn bijeengekomen in Amsterdam voor de ondertekening van een duurzaamheidsmanifest tijdens de conferentie 'Change the World'.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Op de die gehouden wordt van 14 tot en met 17 september in Hotel Krasnapolsky stellen de ondernemers persoonlijke en collectieve manifesten op die richtinggevend moeten zijn voor het beleid van hun organisaties in de komende tien jaar.

De ondernemers zien in maatschappelijke relevantie de weg naar een duurzame toekomst en vooruitgang in de wereld. Het gezamenlijke Entrepreneurs' Organization Manifest van Amsterdam wordt in de slotronde van de conferentie op zaterdag 17 september gepresenteerd door Peter Bakker. Hij is vorige week verkozen tot de nieuwe president van The World Business Council for Sustainable Development, een wereldwijde organisatie waarbij 200 multinationals zijn aangesloten die duurzame ontwikkeling willen steunen en bevorderen.

Change the World wordt georganiseerd door ; Organization">Entrepreneurs' Organization Netherlands, een internationaal netwerk van ondernemers met in Nederland 120 leden en wereldwijd 7500.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie