4 nieuwe mensen bij Mensch

Mix van wetenschappelijk inzicht, jong creatief talent en brede ervaring.

Dr. Daan Muntinga (41), de afgelopen jaren werkzaam als strateeg bij XXS Amsterdam en TBWA\Neboko, is teruggekeerd bij Mensch, waar hij eerder werkte in de periode 2016-2018. Hij combineert zijn werkzaamheden bij Mensch met zijn wetenschappelijke activiteiten.  

Carla Senf (41) is als account director begonnen. Zij werkte eerder in dezelfde rol bij Ogilvy en BSUR en als project manager bij Compasso, onderdeel van  Publicis.  

Iris van Vorstenbosch (25) startte als creatief. Zij behaalde recent haar Master Sociale en Culturele Antropologie (VU Amsterdam); daarvoor studeerde ze af aan de Willem de Kooning Academie.

Jaleesa Boasman (26) is gestart als researcher. Zij completeerde recent een Master in Economic and Consumer Psychology (Universiteit Leiden).

Jack de Graaff (oprichter van Mensch): ‘Vanaf dag 1 wil Mensch graag een mix zijn tussen wetenschappelijk inzicht, jong creatief talent en brede ervaring. En dat lukt aardig, we zijn inmiddels met 12. 2021 was goed voor Mensch, we zijn fors gegroeid. Ben dan ook blij dat we opnieuw een stap kunnen zetten’.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →