Gardeners aan de slag voor Fat Forest en de Koekfabriek

Fat Forest is een startup in natuurlijke huidverzorgingsproducten, De Koekfabriek maakt 'sociale koekjes’.

Gardeners heeft er twee nieuwe klanten bij. Fat Forest is een startup in natuurlijke huidverzorgingsproducten en vroeg Gardeners om awareness te genereren voor hun crowdfundingcampagne. En scale-up De Koekfabriek (foto), die ambachtelijke en ‘de meest sociale koekjes’ van Nederland maakt, heeft voor Gardeners gekozen om meer naamsbekendheid te genereren met pr.

Advertentie
advertisement

Fat Forest is een startup op het gebied van natuurlijke huidverzorgingsproducten gemaakt van pure ingrediënten uit het regenwoud in Borneo, Indonesië. Dus niet van palmolie, maar van de Illipe noot. Fat Forest wil ontbossing tegengaan door waarde te creëren voor de lokale bevolking, met behoud van het bestaande ecosysteem.

Voor de Koekfabriek, die is opgericht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te voorzien van een plek in de maatschappij, gaat Gardeners een campagne ontwikkelen die naamsbekendheid gaat creëren voor het merk.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie