Viral van de week - Jack van Gelder zingt ‘Summer Holiday’

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

Het begon allemaal bij SBS-programma Hoge Bomen, waar Jack van Gelder een kort stukje zong van het nummer ‘Summer Holiday’. Deze 5 gezongen regels werden vervolgens een trend op Twitter die vervolgens oversloeg naar TikTok. Deze week was de finale bij 538 en ook dat ging natuurlijk viral. 

Met een teruggedraaid negatief reisadvies komt heel Nederland in de ‘Summer Holiday’ spirit. Twitter en TikTok gingen op een gezellig creatieve manier aan de haal met de 20 gezonden seconden van de man die voorheen toch vooral bekend was van ‘DENNIS BERGKAMP, DENNIS BERGKAMP’. Hier een pareltje om je een idee te geven: 

Stomverbaasd was Jack van Gelder toen hij erachter kwam dat hij al ruim een week viral ging op social media. Steeds meer mensen vroegen hem waar de volledig gezongen versie nou toch bleef. Vorige week gaf hij antwoord: “Geef me een goede band en een opnamestudio en ik laat het helemaal horen”

538 radio-dj Frank Dane wist hier natuurlijk wel raad mee. Hij regelde de band van André Hazes en nodigde Jack uit om tijdens zijn ochtendshow de volledige versie van het 58-jaar oude nummer, origineel gezongen door Cliff Richards, op te voeren. En ook dit is 2 minuten lang genieten. Dat vonden meer mensen, want in een paar dagen tijd, bekeken al ruim 200.000 mensen de video op Youtube. 

Dorst & Lesser, gespecialiseerd in de creatie van social media strategieën en content, kiest wekelijks de viral van de week.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie