Stilzitten is geen optie: 10 nieuwe gezichten at Megawatt HQ

Met deze talenten voegt Megawatt nog meer senioriteit, kwaliteit, kennis en ervaring toe en jaagt daarmee haar ambities hard na.

Fresh faces bij Megawatt

Bij Megawatt is de energie voelbaar: Het 360 creative powerhouse uit Eindhoven groeit stevig door en verwelkomt in de eerste vijf maanden van 2024 maar liefst 10 nieuwe collega’s. Ze zitten allemaal scherp en gedreven in de wedstrijd. En met deze talenten erbij voegt Megawatt nog meer senioriteit, kwaliteit, kennis en ervaring toe aan het team en jaagt daarmee haar ambities hard na.  

Elk met een unieke skill set en een frisse blik die essentieel zijn voor het naleven van de core purpose van Megawatt: Want Megawatt wil mens en merk de beste versie van zichzelf laten zijn door het ‘superchargen’ van potentieel.  Ze gaan aan de slag binnen diverse disciplines op het gebied van strategie, content, social, creative en experience. Hiermee bouwt het bureau aan een nóg sterker team en verandert teamwork vanzelf in ‘dream work’. Alle klanten profiteren zo van bredere ervaring, frisse ideeën en nog meer energie om merken te superchargen. 

Welcome to the team, nieuwe Megawatt’ers! 

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Ömer Tuzkapan
https://www.adformatie.nl/pr/ogilvy-nl-verstuurt-de-meest-onbegrijpelijke-persberichten 😮‍💨
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.