Moolhuijsen, Benjamens en Hagendoorn organiseren Summer Masterclass voor bureaus

‘We willen bureaus de kans bieden om het jaar zo succesvol mogelijk af te sluiten’

Organisatie Summer Masterclass voor bureaus

Fred Moolhuijsen en Rob Benjamens van B&BA bundelen de krachten met specialist Bert Hagendoorn voor een Summer Masterclass in augustus. Volgens de initiatiefnemers is het programma gericht op creatieve ondernemers om ze de kans te bieden het jaar zo succesvol mogelijk af te sluiten. Het genootschap legt uit dat de ontwikkelingen in de markt, organisatie en cultuur, financieel-economisch, positionering, pitches, business development en het aanpassen van producten en diensten worden behandeld tijdens de masterclass.

De initiators besloten met een aanbod te komen dat aansluit bij de huidige situatie. De Masterclass wordt gegeven op een locatie net buiten Amsterdam, die voldoet aan de RIVM-voorschriften.

Advertentie
advertisement

Programma

Het programma van de masterclass laat zien dat het eerste dagdeel bestaat uit een marktupdate over de sectoren, waarna mogelijke aanpassingen van de eigen organisatie en cultuur, financieel-economische zaken en positionering aan bod komen. Het tweede dagdeel wordt ingegaan op pitches en business development en wat de kansen zijn in het aanpassen van producten en diensten, waardoor het bureau succesvoller kan zijn.

Bert Hagendoorn: ‘We werkten al eerder samen en onze diensten zijn complementair: met al onze gebundelde kennis hebben we enorm veel aan boord. Ons hart ligt bij de bureauwereld, vanuit de huidige situatie besloten we deze ondernemers te helpen met een aanbod dat daar goed bij past.’

Fred Moolhuijsen: ‘Het is zaak dat men sterker uit deze recessie komt dan men erin ging. Wij kijken nadrukkelijk ook naar de lessen die te leren zijn van internationale markten als de US en de UK. De relevantie van de creatieve industrie neemt alleen maar toe. Daar gaan we op inspelen.’

Hagendoorn geeft aan dat er in totaal twee Masterclasses worden georganiseerd: de eerste op de dinsdagmiddagen 28 juli en 4 augustus, de tweede op de dinsdagmiddagen 11 augustus en 18 augustus. 

Inschrijven kan nog op de eventpagina.

Summer Masterclass
Summer Masterclass Bert Hagendoorn
Advertentie