Scooperz versterkt het team met 4 top talenten

Het afgelopen jaar is hard gewerkt om het bedrijf te laten groeien, onder andere door de opening van een nieuw kantoor in Amsterdam.

vlnr: Anna Gana, Freek Lagas, Jonathan Berhane, Dounia Souadi

Scooperz kondigt met trots aan dat ze het team versterkt met maar liefst vier toptalenten. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om het bedrijf te laten groeien, onder andere door de opening van een nieuw kantoor in Amsterdam. In 2024 zet de groei zich voort met de toevoeging van ervaren topexperts aan het team.

Dounia Souadi en Anna Gana treden toe tot het team als Influencer Strateeg. Dounia heeft eerder gewerkt als Social Media & Influencer Manager bij Warner Music Benelux en als Influencer Strateeg bij Media.Monks. Met haar expertise in het ontwikkelen van merkgerichte, trendy en toekomstgerichte digitale campagnes zal Dounia van onschatbare waarde zijn voor het team.

Anna heeft drie jaar ervaring in influencer marketing en heeft gewerkt als Influencer Strateeg bij Media.Monks. Ze is een toegewijde professional met uitstekende vaardigheden op het gebied van strategisch denken, het matchen van influencers met merken, het optimaliseren van budgetten en het presenteren van klantgerichte ideeën. Anna streeft ernaar om merken naar voren te brengen in digitale trends.

Jonathan Berhane is aangesteld als Team Lead voor het talent management team. Jonathan heeft een indrukwekkend trackrecord opgebouwd met het werken met invloedrijke content creators in binnen- en buitenland toen hij bij RTL Multi Channel Network werkte. Hij heeft ook ervaring als digital strateeg bij Sony Music, waar hij verantwoordelijk was voor het ontwikkelen van digitale plannen voor zowel lokale als internationale artiesten.

Tot slot verwelkomt Scooperz Freek Lagas als Head of Finance. Met zijn uitgebreide ervaring op het gebied van business- en financial control heeft Freek een indrukwekkend cv opgebouwd. Hij heeft onder andere gewerkt als controller bij BCC en Eurofins en als adviseur in fusies & overnames bij KPMG. Als financieel directeur zal Freek een cruciale rol spelen in het bevorderen van een gezonde financiële groei binnen Scooperz.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →