Sprekers conferentie Epica Awards bekend

De sprekers zullen voorafgaand aan de awards een lezing geven tijdens de conferentie ‘Creative Circles’.

Anthony Hehir

De Epica Awards vindt op 15 november plaatst in Amsterdam. Tijdens de conferentie, voorafgaand aan de awards, zullen drie internationale sprekers aanwezig zijn: een consumentenpsycholoog, de oprichter van Moyee Coffee, en directeur van het DSM’s Nutrition Improvement Program.

Zij zullen voorafgaand aan de awards een lezing geven tijdens de conferentie. Deze staat dit jaar in het teken van de maatschappelijk verantwoordelijkheid van merken.

De eerste spreker is Dr Cathrine Jansson-Boyd, een consumentenpsycholoog van de Anglia Ruskin University in Cambridge. Haar presentatie zal gaan over de do’s en don’ts van gewaagde campagnes over maatschappelijke thema’s.

Anthony Hehir, de tweede spreker, is directeur van het ‘DSM’s Nutrition Improvement Program’. Deze organisatie bedenkt goede voedseloplossingen voor minder vermogende mensen. Zijn presentatie zal gaan over hoe organisaties op geloofwaardige wijze kunnen omgaan met de drie P’s: people, planet and profit.

De derde spreker is ondernemer Guido van Staveren van Dijk. Hij is oprichter van Moyee Coffee, een fairtrade koffiemerk. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie