Vincent Siegelaar gaat Wefilm leiden, Bas Welling wordt ceo

Het bureau breidt daarnaast zijn creatieve vloer uit met vier nieuwe teamleden.

Vincent Siegelaar en de nieuwelingen van Wefilm

Vincent Siegelaar is aangesteld als de nieuwe managing director van creatief bureau Wefilm. Hij neemt het stokje over van oprichter Bas Welling, die de afgelopen twaalf jaar aan het roer van het bureau stond. Hij wordt nu ceo en gaat zich bezighouden met 'het vergroten van de lange termijn-impact' van het bedrijf.

Welling omschrijft de interne verschuiving voor zichzelf als een stap vooruit. 'Ik ga nu als ondernemer op zoek naar de verschillende manieren waarop we meer impact voor merken kunnen maken.'

Siegelaar is geen onbekende van Wefilm, de afgelopen jaren werkte hij er als business & operations director. In een verder verleden was hij commercieel directeur bij onder meer Hearst en GroupM.

Verdere uitbreiding

Wefilm versterkt zich daarnaast met de aanstelling van vier nieuwe teamleden. Roos Aalvanger (voorheen 1Camera) en Nefta Tevreden (ex-Boomerang) zijn aangesteld als respectievelijk senior en junior producer. Marléna Fishell (voorheen Boomerang) voegt zich als campaign lead bij de media-afdeling van Wefilm en Nadia Wisse (hiervoor TBWA\Neboko) wordt onderdeel van het client lead-team. 

Eerder werkte Maaike Raat als junior producer bij Wefilm, zij is vertrokken naar bureau Pakt. De overige drie functies zijn nieuw vormgegeven.

Wefilm, gevestigd in Amsterdam-Zuid, werkt voor organisaties als Milieudefensie, Vandebron en KNVB.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie