Adidas laat Lionel Messi in eerbetoon tegen vier versies van zichzelf spelen

Vijf WK's speelde 'De Vlo', een moment voor het driestrepensportmerk om bij stil te staan.

Lionel Messi met Lionel Messi, Lionel Messi, Lionel Messi en Lionel Messi

Adidas komt voor het WK Voetbal met een hommage aan één van de grootste voetballers ooit, Lionel Messi.

De Argentijn speelt dit WK voor de laatste keer voor zijn thuisland, na maar liefst achttien jaar interlands en vijf WK-eindtoernooien in 2006, 2010, 2014, 2018 en 2022.

In ‘The Impossible Rondo’ neemt Messi het op tegen de eerdere WK-versies van hemzelf. De video werd gemaakt met de laatste snufjes kunstmatige intelligentie (AI) en visuele effecten. 

Met historische en hedendaagse beelden zijn er vier verschillende, verjongde versies van de voetballer tijdens de WK's die hij speelde, inclusief zijn kapsels, historische WK-shirts en favoriete Adidas-schoenen. Deze creaties werden toegepast op body doubles, waarmee de Messi’s versus Messi tot leven kwamen. 

Advertentie
advertisement

De clip is onderdeel van Adidas’ ‘Impossible is Nothing’ WK-campagne. Afgelopen maandag lanceerde het sportmerk ‘A Family Reunion’ waarin Messi, Karim Benzema, Achraf Hakimi, Son Heung-Min, Jude Bellingham, Pedro ‘Pedri’ González López en Serge Gnabry herenigd worden, ieder met z’n eigen voorbereiding in aanloop naar het moment dat zij op het wereldtoneel mogen schitteren.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie