Bril-Instructor Joel Beukers schreeuwt knalmaten toe in nieuwe vuurwerkcampagne

Fitnessgoeroe moet dit jaar zorgen voor een veilig goud en nieuw .

Na Donnie met zijn knalplanga van 2018 is het in de vuurwerkcampagne van dit jaar de beurt aan de populaire fitnessgoeroe Joel Beukers. Hij staat door zijn fitness-vlogs op Instagram en YouTube en vooral bekend om zijn gouden wagenpark en zijn luide aansporingen ‘GA VOOR GOUD, MAAK ME TROTS en PURE WINST!”


The Bril-Instructor

Joel Beukers, alias The Bril-instructor, geeft in drie  instructievideo’s  op geheel eigen schreeuwende wijze veilig vuurwerktips aan jongeren, zoals hij normaal  zijn fitnesstips deelt. In de korte video’s staat nu een veilig omgaan met vuurwerk centraal. Bril op, afstand houden, aansteeklont en lanceer-standaard gebruiken.

‘Vuurwerk afsteken gaat over adrenaline en masculiniteit’, zegt  Joeri Jansen, creatief directeur Roorda. ‘Joel Beukers is daar de belichaming van.’

Via de kanalen van Beukers kan de campagne de juiste, vooral jonge doelgroep te bereiken, stelt Jansen. Dat gebeurt volkomen over-the-top waardoor het niet belerend overkomt of voelt als reclame. ‘Als we de eerste reacties lezen wordt dat duidelijk gewaardeerd.’

Nieuwe track

De instructievideo’s worden ondersteund met de release van zijn nieuwe track en videoclip: Goud&Nieuw. Ook hierin wordt de jeugd ‘subtiel’ gedrillt om vuurwerk veilig af te steken. De track is geproduceerd door het populaire Hard-style duo Frequencerz.

De drie instructievideo's uit de campagne

Credits

OpdrachtgeverRijksoverheid / Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Bureau: Roorda Reclamebureau

Creatie: Tom van der Veldt, Dyon Ruiter en Joeri Jansen

Account: Marleen Delisse en Hans Bauman

Strategie: Floor Busch en David Koop

Regie: Joris Weerts

Productie: DPPLR

Muziek/producers: Joel Beukers, Klaus Veen en Frequencerz

Camera: Wouter Verheul

Edit: Ruben Labree en Daan Adèr

Fotografie: Darren Smith

Productie bureau: Marcel Ossendrijver

Verantwoordelijk bij Rijksoverheid / Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat:

Rob-Jan Hendriks, Zoë Tan, Anouk Drechsel, Charlotte van Slagmaat en Richard Visser.

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie