Deze adverteerders kozen onlangs een nieuw bureau

Accountnieuws: Dienst Publiek en Communicatie, Marcel’s Green Soap, Driehoek, en Koninklijke Bibliotheek kiezen een nieuw bureau.

Dienst Publiek en Communicatie kiest DVJ Insights als onderzoekspartner voor campagne-effectmetingen

Na een uitgebreide aanbestedingsprocedure kiest de Dienst Publiek en Communicatie (DPC) voor DVJ Insights voor alle campagne-effectmetingen van de overheidscampagnes.

De Rijksoverheid voert verschillende campagnes om burgers te informeren of gewenst gedrag te stimuleren. Bekende voorbeelden zijn onder andere de NIX18 campagne, Preventie woninginbraak en de BOB-campagne. Jaarlijks wordt over de effectiviteit van deze campagnes verantwoording afgelegd aan de Tweede Kamer met een evaluatie. Deze jaarevaluatie is gebaseerd op de campagne-effectmetingen van individuele campagnes, waar DVJ Insights nu voor verantwoordelijk wordt.

Lucas Hulsebos, ceo DVJ Insights: ‘De Rijksoverheid is een van de grootste adverteerders van Nederland. Dat we alle campagne-effectmetingen mogen doen is prachtig.'

Marcel’s Green Soap en Driehoek kiezen voor Fama Volat

Green Soap Company neemt bureau Fama Volat onder de arm. Het bureau gaat samen met partner Partout Digital Native aan de slag met het bedenken van creatieve ideeën die moeten bijdragen aan de customer journey. 

Thomas Creemers, managing director en oprichter Fama Volat, is trots dat Marcel's Green Soap en Driehoek aan het huidige portfolio zijn toegevoegd: ‘Marcel's Green Soap en Driehoek zijn merken met een missie om de gehele was- en schoonmaakindustrie zo duurzaam mogelijk te maken. Daar werken wij als bureau graag aan mee.’

Koninklijke Bibliotheek kiest MassMovement als strategisch partner

De Koninklijke Bibliotheek gaat een langdurige samenwerking aan met MassMovement. De bieb gaat zich focussen op online, met onder andere het uitgeven van e-books en luisterboeken, en neemt daarvoor een bureau onder de arm. De strategische partners gaan de online bibliotheek neerzetten als merk. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie