Ilse Nederlands op vakantie in nieuwe Albert Heijn-zomercampagne

De supermarktketen presenteert variëteit aan zomeracties om klanten bij te staan tijdens de verwachte zomerfeestjes: introductie kraskaart.

Ilse Nederlands op vakantie in nieuwe Albert Heijn-zomercampagne
TBWA\Neboko

Albert Heijn lanceert een nieuwe zomercampagne waarin een hoogzwangere Ilse met haar familie op zijn Nederlands op vakantie gaat. Sleepwagen achter de auto, kofferbak veel te vol, broodjes ingepakt: alles in orde voor een feestje op de camping. Zelfs een nakomende oma ontbreekt niet. Onder een luid ‘Comment ça va’ van de Nederlandse band The Shorts rijdt de familie richting de camping. De campagne, die de titel 'Iedere dag een zomers feestje' draagt, is ontwikkeld door TBWA\Neboko.

Inhalen feestjes

De Zaanse grootgrutter verwacht dat veel Nederlanders deze zomer feestjes in willen halen die iedereen afgelopen periode gemist heeft; zoals verjaardagen en buurt-bbq’s. De supermarktketen dringt er dan ook op aan om er overal samen een fijn feestje van te maken. Albert Heijn belooft daarvoor komende zomer ook meer dan 1.000 feestjes cadeau te geven aan iedereen die zo’n feestje gemist heeft. 

De 'Iedere dag een zomers feestje'-commercial

Albert Heijn - Iedere dag een zomers feestje

Zomer-acties

AH kondigt een hoeveelheid acties aan om de vakantievierende Nederlander bij te staan: Stapelkorting, tweede kaartje gratis-acties voor een diversiteit aan attracties en een zogenoemd ‘Zomer-krasfeest’: Krassen voor cadeaus. Volgens de supermarktketen is dit een kraskaart die bij de boodschappen verkregen wordt en die ‘altijd goed is voor een gratis product’ of een kortingsdeal. 

In totaal zegt Albert Heijn tijdens de krasactie toe zo’n 11 miljoen cadeautjes weg te geven.

Lees ook: 

Krassen voor cadeaus-actie
Krassen voor cadeaus-actie TBWA\Neboko

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie