Megawatt en Samsung creëren unieke AI-ervaring

Samsung opent in samenwerking met Megawatt Koreaanse Galaxy AI Cafés door heel Nederland

Koreaanse Galaxy AI Cafés? Samsung? De Koreaanse cultuur is populairder dan ooit in Nederland. Niet zo gek met de opkomst van Kimchi, K-pop en series zoals Squid Game. Daarom hebben Megawatt en Samsung een unieke ervaring gecreëerd, compleet met Koreaanse teksten, kleurrijke neonverlichting en zelfs een Koreaans sprekende barman.  

In het Galaxy AI Café krijgen bezoekers een YouTube Short te zien op een Samsung device met Galaxy AI. Hierop worden verschillende Koreaanse lekkernijen getoond. Vervolgens kunnen bezoekers informatie over hun favoriete snack opzoeken via Circle to Search met Google en op die manier een snack naar keuze bestellen bij de barman. Dit door middel van de AI-feature Live Translate. Hij spreekt tenslotte Koreaans.  

Zo laten we mensen op een unieke manier de uitgebreide mogelijkheden van Galaxy AI ervaren. Een moeiteloos vertaald WhatsApp-gesprek met een Koreaans sprekende barman is de perfecte manier om mensen te overtuigen van het gemak van de Galaxy AI. Taalbarrières zijn voorgoed verleden tijd, zelfs al ben je op vakantie in Korea!  

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Kasseyy Sk
En daar zijn nu Nederland de Frogertjes aan gekoppeld: een heel groot gezin ondertussen met kinderen en aanhang, die elk hun eigen voorkeur en dus ander koekje kiezen https://vidmate.bet/.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.