Milieuorganisatie laat Eddy Zoëy gasvrijheid onderzoeken in videoserie

Natuur & Milieu heeft presentator Eddy Zoëy ingeschakeld om bij (bekende) Nederlanders langs te gaan om te praten over duurzame energie.

Foto: Lotte den Toonder / Buutvrij for life

Voor de BNN maakte Eddy Zoëy voorheen het programma 'Nu we er toch zijn', waarin hij aanbelde bij Nederlandse huishoudens om hun gastvrijheid te testen. Milieuorganisatie Natuur & Milieu heeft Zoëy weten te strikken voor een achtdelige videoserie waarin hij op bezoek gaat bij (bekende) Nederlanders om hun gasvrijheid onder de loep te nemen. Zonder T dus, want Zoëy onderzoekt in hoeverre de BN'ers en minder bekende Nederlanders nog afhankelijk zijn van aardgas en welke duurzame maatregelen ze al genomen hebben. De Rijksoverheid heeft bepaald dat in 2050 alle Nederlandse huizen vrij van aardgas moeten zijn. 

Videoserie onderdeel van campagne

De achtdelige videoserie met Zoëy als presentator is vanaf 11 januari te zien op YouTube. De eerste aflevering is hierboven te bekijken. In de video's gaan Zoëy en de (niet) BN'ers onder andere in op het isoleren en verwarmen van huizen en het koken.

Natuur & Milieu gebruikt de videoserie als onderdeel van een bredere campagne met de naam 'Hoe gasvrij ben jij?' Deze campagne voert de milieuorganisatie onder meer op zijn socialmediakanalen. Buutvrij is verantwoordelijk voor het campagneconcept. 

Natuur & Milieu is een milieuorganisatie met onder meer Albert Heijn, de Nationale Postcode Loterij, Eneco en de Rabobank als partners.

Credits:
Klant: Natuur & Milieu
Bureau: Buutvrij for life
Media: Kollektiv Media
Digital: Thispage & Das Banner
Video production: Film Nomads
Audio: Amp.Amsterdam 
Presentatie: Eddy Zoëy
Management Eddy Zoëy: Het Agentschap
Artist management: A Million Faces & Talent Avenue

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie