Philips MyCreation (3D-geprinte lampen), lanceert campagne ‘It’s time for the big shift’

De 3D-geprinte verlichtingsarmaturen van Signify worden vanaf nu onder het label Philips MyCreation op de markt gebracht.

3D-printed

De reeds bestaande 3D-geprinte verlichtingsoplossing van Signify, worden vanaf nu op de markt gebracht onder het label Philips MyCreation. Signify richt zich met het aanbod op de zakelijke markt, internationaal. Om het merk Philips MyCreation te laden werd een nieuwe wereldwijde communicatiestrategie ontwikkeld en het daaruit voortvloeiende creatief concept en productie en uitwerking van alle middelen (bureau: The Others). Dit is de bijbehorende casefilm:

PhilipsMyCreation Case Brand movie

Minimale footprint

Philips MyCreation wil met de (desgewenst unieke) 3D-geprinte verlichtingsproducten besparen op tijd, energie, afval en transport. De bijbehorende slogan: ‘It’s time for The Big Shift.’ Kevin Raaijmakers, head of growth voor Philips MyCreation, zegt in een toelichting dat elke lamp in elke maat, kleur, vorm en design 3D-geprint kan worden. ‘In elke oplage en dicht in de buurt. Dit zorgt dat we onze lampen niet over de hele aarde verschepen en met Philips MyCreation ervoor zorgen dat elke verlichtingsoplossing echt uniek wordt en voor een minimale footprint zorgt.’

De brand guidelines
De brand guidelines

Communicatie

Het concept is ontwikkeld, geproduceerd en uitgewerkt in de nieuwe corporate story, identiteit, brandfilm, casefilms, ‘lookbook’ en social campagne.

Credits

Philips MyCreation: Kevin Raaijmakers, Alvin Kuster, Imke van den Boogaard

Strategie & Concept: The Others: Celeste Slijters, Alewijn Eijgenraam, Chris Visser, Lion Versloot

Account & Productie: Celeste Slijters, Nicolette Steenks

3D Brandmovie: Ed van Hout, Marvey Izijk - Red Rum (redrumbureau.com)

Film & Edit: Niels Bik (thebigpicture.com)

Identity: Wendy Marchal

Design Lookbook: Alewijn Eijgenraam, Lisa Aue, Tijmen Bergsma

DTP: Rolf Meijer, Yo-Lin Bemelmans

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie