Aad Kuijper van Alfred naar DDB Unlimited

Kuijper gaat functie van chief creative officer vervullen bij het Amsterdamse bureau.

Aad Kuijper van Alfred naar DDB Unlimited

Aad Kuijper, die dit jaar nog de oeuvreprijs Coq de Grand Honneur uitgereikt kreeg, start als chief creative officer bij DDB Unlimited. Kuijper was nog als creatieve ‘buitenboordmotor’ betrokken bij Alfred International, het bureau dat hij mede-oprichtte in 2007.

Dick van der Lecq, ceo DDB Unlimited: ‘Kuijper is van de buitencategorie die maar zelden langskomt. Wat hij meebrengt, is een berg aan ervaring en het unieke talent om grote doelgroepen te binden met hele herkenbare campagnes. Met Kuijper zetten we de creatieve turbo op onze ‘performance agency’.’

'Cirkel is rond'

Kuijper: ‘Mijn eerst baan in de reclame was bij DDB. Veel geleerd en hele dierbare herinneringen aan overgehouden. Toen we recentelijk op elkaars pad kwamen, sprong de vonk direct weer over. De cirkel is rond dacht ik. DDB, een krachtig merk, een huis waar ik mijn expertise voor memorabele reclame goed kan delen en kan doorontwikkelen met al het aanwezige talent.’

Afronding geplande transitie

Eddy Salfischberger, managing director bij Alfred International: ‘De nieuwe aanstelling van Kuijper bij DDB betekent de afronding van de stille en geplande transitie bij ons bureau Alfred. De afgelopen twee jaar heeft Kuijper het stokje overgedragen aan onze creatieve directie, Jorn Kruijsen en Jeroen van de Sande, en dat heeft hij geweldig gedaan. We zullen hem altijd dankbaar blijven voor het oprichten van het leukste bureau van Nederland.’ 

Kuijper start per 1 januari 2021 bij DDB Unlimited.

Lees ook: Aad Kuijper krijgt oeuvreprijs Coq de Grand Honneur

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Martin de Munnik
Geweldige stap, voor beiden. Heel veel succes Bart en Dick! Ben benieuwd naar de campagnes. In onze neurostudies zagen we dat Bart een uniek talent heeft om leuk en goed weet te combineren.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Martin de Munnik
Geweldige stap, voor beiden. Heel veel succes Aad en Dick! Ben benieuwd naar de campagnes. In onze neurostudies zagen we dat Aad een uniek talent heeft om leuk en goed weet te combineren.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie