Cognito Media Amsterdam breidt uit met drie medewerkers

Elliot Lyons, Lotte van den Biezenbos en Ilse Slabbekoorn zijn de afgelopen maanden begonnen.

Ilse Slabbekoorn, Elliot Lyons, Lotte van den Biezenbos

Cognito Media Amsterdam breidt uit. Elliot Lyons, Lotte van den Biezenbos en Ilse Slabbekoorn zijn de afgelopen maanden begonnen bij de Amsterdamse vestiging van het internationale ‘integrated’ bureau dat is gespecialiseerd in het adviseren van cliënten in de financiële dienstverlening en fintech.

Advertentie
advertisement

Lyons is content producer. Hiervoor werkte hij als copywriter bij Mollie en als content manager bij branchevereniging Holland Fintech. Als native Engels spreker ondersteunt hij vooral klanten van Cognito met een internationale focus.

Zowel Van den Biezenbos als Slabbekoorn zijn aangesteld als projectmanager. Van den Biezenbos heeft hotelmanagement gestudeerd, met een master in marketingmanagement. Zij richt zich op events. Slabbekoorn heeft een master in communicatiewetenschap en focust op public relations.

Richard Neve, managing partner Cognito Media Amsterdam: 'Door de covidcrisis was er vorig jaar veel onzekerheid, maar ons portfolio aan cliënten groeide en dus zijn we gegroeid in lijn met de strategie die we aan het begin van het jaar hadden. Voor 2021 verwachten we deze koers vast te houden.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie