Erik Kroeze krijgt de leiding over Mediarelaties bij NS

Kroeze volgt Iris Reshef op, die per 1 april doorgeschoven is naar de positie van directeur Communicatie.

Erik Kroeze
NS

Erik Kroeze is het nieuwe hoofd Mediarelaties van NS. Per 1 mei gaat hij aan de slag in zijn nieuwe functie.

Kroeze volgt Iris Reshef op, die per 1 april doorgeschoven is naar de positie van directeur Communicatie, ontstaan door het vertrek van Bartho Boer naar KPN. Kroeze maakt deel uit van het managementteam van NS dat onder verantwoordelijkheid van Reshef valt.

Het team Mediarelaties verzorgt onder andere de contacten met media en ondersteunt directie en medewerkers bij mediaoptredens. Ook houdt het zich bezig met het verbeteren van de reputatie van NS en het verzorgen van crisiscommunicatie. Het team Mediarelaties maakt onderdeel uit van de afdeling Communicatie & Corporate Affairs.

Kroeze werkt sinds 2013 bij NS. Eerst als pr-manager en sinds 2016 in de rol van senior-woordvoerder. Hij was de laatste jaren onder meer verantwoordelijk voor de publiciteit over de jaarcijfers, drukke treinen en dienstregeling. Ook verzorgde hij presentatie- en mediatrainingen en trad op als woordvoerder bij verschillende crises.

Voordat hij in dienst trad bij NS werkte Erik Kroeze hij als Communicatieadviseur en Woordvoerder voor de Raad van Bestuur van de NPO.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie