Ewoudt Boonstra nieuwe creative director bij SuperHeroes

Hij neemt samen met Rogier Vijverberg, executive creative director in New York, de dagelijkse leiding van het creatieve team op zich. 

Ewoudt Boonstra nieuwe creative director bij SuperHeroes

SuperHeroes lijft Ewoudt Boonstra in als nieuwe creative director. Hij werkte eerder mét en voor KesselsKramer, Wieden+Kennedy Portland, Anomaly en Herc. Samen met Rogier Vijverberg, executive creative director in New York, neemt hij de dagelijkse leiding van het creatieve team op zich. 

x-ray visie

Boonstra vertelt dat zijn keuze voor Superhoeroes voortkomt uit dat het bureau internationaal opereert, multidisciplinair is en  een sterke ondernemersgeest kent.

'Hun trackrecord is indrukwekkend, we kennen elkaar ook al heel lang. Ik geloof erin dat met disciplines als denken, maken en coderen in huis, we geweldig nieuw werk gaan maken. Bovendien kunnen ze vliegen en hebben ze x-ray visie: dat is ook niet verkeerd.'

Verdere uitbreiding

Naast Boonstra starten ook copywriter Donja van der Stelt (Roorda) en creatief team Pablo Marinero & Laura Marquino (Havas Madrid) bij Superheroes in Amsterdam. Daarnaast treedt Chengcheng Li. Chengcheng, afkomstig van Cheil Beijing en Ricelebrate Beijing, aan klantlead op het global Lenovo account. 

Lees ook: Lenovo zoekt ‘tech optimistic’ doelgroep met reclame die knettert van topprestatie en ambitie

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie