Ex-Blokker-man wordt general manager AH to go

Rob Heesen gaat AH to go leiden, Philip Padberg (ex-Deliveroo) wordt general manager AH.nl.

Rob Heesen
NOS

Albert Heijn stelt Rob Heesen (47) aan als general manager van Albert Heijn to go en Philip Padberg als general manager van AH.nl. Beide benoemingen zijn effectief vanaf januari aanstaande.

Advertentie
advertisement

Modderfiguur

We kennen Rob Heesen vooral van zijn tijd bij Blokker, waar hij als algemeen directeur van Blokker een modderfiguur sloeg bij het te woord staan van de pers bij de aankondiging van een grootscheepse reorganisatie. Hij trad na twee jaar terug. Heesen vervulde ook sleutelposities bij Hema en Super de Boer. Heesen startte zijn carrière bij Ahold-brand Etos.

Hij volgt Jan-Willem Dockheer op, die Albert Heijn verlaat ‘voor een externe uitdaging’. Dockheer was bij AH to go een driftig innoveerder, die het concept onder meer uitrolde naar tankstations en stappen zetten op het gebied van kassaloos betalen (Tap to go).

Philip Padberg (ex-Deliveroo)
Philip Padberg Albert Heijn

Deliveroo

Philip Padberg (36) gaat AH.nl leiden. Hij was de afgelopen drie jaar bij maaltijdbezorger Deliveroo eindverantwoordelijk voor Continental Europe en Nederland. Padberg neemt het stokje over van Selma Postma, die vorige maand werd benoemd tot brand president van Ahold Delhaize’s Peapod in de US.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie