Han Strijbos nieuwe head of marketing bij ISS Facility Services

Strijbos was hiervoor marketing manager bij Fancom, een toeleverancier van pluimvee- en varkensfokkers en paddenstoelenkwekers.

Han Strijbos

ISS Facility Services, een bedrijf dat internationaal opereert op het gebied van ervaring op de werkvloer en facilitair management, heeft Han Strijbos per 1 november benoemd als head of marketing.

Marcel Kalmeijer, die de functie van Strijbos hiervoor bijna acht jaar vervulde (althans, net even anders, ‘head of marketing & communications’) gaat zich bij ISS Facility Services richten op de verdere professionalisering van communicatie en reputatiemanagement richting overige stakeholders, waaronder interne organisatie, arbeidsmarkt, mediarelaties en belangenorganisaties. De functietitel die bij bij die verantwoordelijkheden hoort, luidt: head of corporate communications.

CV

Strijbos was hiervoor werkzaam als marketing manager bij Fancom, een toeleverancier van pluimvee- en varkensfokkers en paddenstoelenkwekers (‘stalprocessen verbeteren met smart farming’). Daarvoor bekleedde hij marketingfuncties bij onder meer Ericsson Telecommunicatie en Vodafone.

Strijbos gaat zich volgens ISS onder meer bezighouden met het ontwikkelen en uitwerken van de  marketingstrategie en de positionering van het merk in de Nederlandse markt.  

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie