Imme Rog aan de slag als CMO bij Novamedia

Rog komt van de Goede Doelen Loterijen waar zij algemeen directeur is.

Novamedia

Met ingang van 1 juni is Rog benoemd tot CMO van Novamedia, de bedenker en eigenaar van diverse loterijformats die in Nederland worden geëxploiteerd door de werkmaatschappij Goede Doelen Loterijen (o.a. Postcode Loterij, BankGiro Loterij en Vriendenloterij). Met deze benoeming wordt de Raad van Bestuur, bestaande uit Boudewijn Poelmann (CEO), Simone van Bijsterveldt (CFO) en Sigrid van Aken (COO), uitgebreid naar vier leden.

Na vier jaar als accountmanager te hebben gewerkt in de televisiewereld bij NOB/Dutchview, maakte Rog in 2000 de overstap naar de Goede Doelen Loterijen, waar zij in 2009 managing directeur werd. In 2011 werd Rog uitgeroepen tot ‘Marketeer of the Year’. Tevens was zij van 2014 tot 2018 actief als bestuurslid van SIRE, waarvan de laatste drie jaar als voorzitter.

In haar nieuwe functie zal Rog zich niet alleen bezig houden met de Goede Doelen Loterijen. Novamedia is de afgelopen jaren sterk uitgebreid en is tegenwoordig ook eigenaar van online boekwinkel BookSpot, boekhandel Scheltema in  Amsterdam en het Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam (Bas Lubberhuizen, Fontaine Uitgevers, Nieuw Amsterdam en Wereldbibliotheek).  

Ook de groei van de Goede doelen Loterijen maakt versterking van de Raad van Bestuur van Novamedia wenselijk. Zo werd recent de Postcode Loterij geïntroduceerd in Duitsland en binnenkort wordt gestart in Noorwegen.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie