Laura Snapper aan de slag als operational director bij PR-bureau Glasnost

Ze krijgt een belangrijke rol in de uitrol van de bureaustrategie en het in goede banen leiden van de groei van het bureau.

Laura Snapper

Creatief PR Bureau Glasnost heeft sinds deze maand een operational director: Laura Snapper (1982). Eerder werkte Snapper bij internationaal reclamebureau Ogilvy en ze deed daarvoor ervaring op bij The Gardeners, NewsLab en FHV BBDO.

Als operational director ontfermt ze zich over de dagelijkse processen en het management van verschillende projecten, klanten en het Glasnost-team. Daarnaast krijgt Snapper een belangrijke rol in de uitrol van de bureaustrategie en het in goede banen leiden van de groei van het bureau.

Advertentie

Vastbijten

Met het groeiende klantportfolio en het inmiddels 22 collega’s tellende team is de toevoeging van Snapper van essentieel belang om de kwaliteit en resultaat van het bureau te waarborgen, aldus Glasnost. Naast het leiden en optimaliseren van de (interne) processen zal ze ook projecten leiden en zich vastbijten in de hr-strategie en finance van het bureau.

Wouter Glaser, oprichter van Glasnost: 'We groeien snel als bureau, maar we doen dat gecontroleerd. Met Laura als operational director kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen die onze klanten van ons gewend zijn.' Glasnost verhuist volgend jaar januari naar de Schinkelhaven, waar het een nieuw ontwikkeld pand aan de Valschermkade betrekt.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie