Lobbyist Monique Schumans wordt senior-adviseur bij Wepublic

Bureau breidt verder uit. Eerder nam het drie jonge adviseurs aan: Estelle Cool, Bas van den Berg en Joris Mansour

Monique Schumans

Bij bureau Wepublic is Monique Schumans gestart als senior-adviseur. Hiervoor was ze respectievelijk lobbyist voor de provincies Gelderland en Overijssel, communicatiemanager bij Estro Kinderopvang en manager public affairs bij Nuon. Bij Wepublic richt Schumans zich op vraagstukken op het terrein van public affairs en stakeholdermanagement.  

Schumans kent Wepublic goed. Ze heeft met het bureau samengewerkt toen de werkte voor Gelderland en Overijssel,  voor de brancheorganisatie Kinderopvang en voormalig kinderopvangorganisatie Estro (nu Smallsteps). 'Ik heb altijd bij bedrijven en de afgelopen 4 jaar voor de overheid gewerkt. Ik ben nieuwsgierig en wil ook wel eens aan bureauzijde werken.

Wat haar aanspreekt aan het bureau? 'Wepublic is een partij die steeds nieuwe inzichten en tools ontwikkeld. Zoals met een issue monitor. Juist nu organisaties steeds meer onder het vergrootglas liggen en tegelijkertijd er veel kansen in de buitenwereld zich voordoen, moet je issues kunnen managen.'

Vorige maand breidde het al uit met drie jonge adviseurs. Estelle Cool ging aan de slag als junior-adviseur corporate communicatie en reputatiemanagement. Bas van den Berg en Joris Mansour werden binnengehaald voor de functie junior-adviseur public affairs.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie