Michel Schaeffer wordt tussentijdse CEO bij Fonq

Hij volgt Joost Wels op, die vertrekt na 12 jaar.

Joost Wels, CEO en medeoprichter van webwarenhuis fonQ, heeft besloten zijn rol over te dragen. ‘Fonq is de afgelopen jaren flink gegroeid en daar past nieuw leiderschap bij’, aldus Wels, die nog tot eind februari actief bij het bedrijf betrokken is.

De Raad van Commissarissen van Fonq heeft Michel Schaeffer per 1 januari 2018 aangesteld als ad interim CEO.

Schaeffer was ruim veertien jaar marketingdirecteur bij bol.com. Sinds zijn vertrek bij de online retailer in 2015 adviseert hij diverse bedrijven over digitale en groeistrategieën en is hij commissaris bij Hans Anders en CBRE Dutch Retail Fund.

‘Michel was de afgelopen maanden al als adviseur verbonden aan Fonq. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn ruime e-commerce-ervaring het bedrijf in de komende periode naar een nog hoger plan kan tillen’, aldus Ad Scheepbouwer, eigenaar van AJS Holdings.

Schaeffer vult verder aan: ‘Fonq heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Ik kijk ernaar uit om deze positie samen met alle 260 medewerkers van fonQ in de komende periode verder uit te bouwen.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie