Mike Moolenbel vervangt Kirsten Andres als directeur van Nima

De functie wordt ad interim vervuld, voor zo'n zes maanden, is de verwachting.

Mike Moolenbel

Kirsten Andres heeft Nima na drie jaar verlaten. Ze wordt per 1 maart directeur-bestuurder van het Nationaal Ouderenfonds. Mike Moolenbel wordt -ad interim- de nieuwe directeur van de beroepsvereniging.

Andres verlaat Nima met een 'dubbel gevoel', want ze was nog niet klaar, zegt ze. 'Maar soms komt er een droombaan op je pad. Al sinds mijn studententijd doe ik vrijwilligerswerk met ouderen en ook in vorige banen had ik te maken met de problematiek van eenzaamheid onder deze groep. Ik ga me de komende jaren inzetten om eenzaamheid onder ouderen zoveel mogelijk te minimaliseren.'

Vóór haar loopbaan bij Nima werkte Andres in leidinggevende rollen bij onder meer KRO-NCRV en SNS Bank. In een verder verleden was ze actief in de bureauwereld. Andres zegt dat haar nieuwe baan 'in een week' rond was.

Mike Moolenbel is geen onbekende van Nima, waar hij van 2013 tot eind vorig jaar actief was als voorzitter van de raad van toezicht. Door diezelfde raad van toezicht is hij nu -in overleg met Andres- aangesteld als ad interim directeur. De verwachting is dat hij zes maanden aanblijft, tot er een nieuwe -vaste- directeur is gevonden, zegt Andres.

Naast zijn rol bij Nima is Moolenbel managing partner van Business Development Group. Hij komt bij Nima nauw samen te werken met Nicole Verburg, bestuurslid digital marketing & commerce. Moolenbel is tevens eigenaar van bureau MPM International.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie