Nihom en Vening managing directors ACHTUNG!mcgarrybowen

Oprichter Dick Buschman maakt stap naar board van Denstu Aegis Network Nederland.

Per 1 augustus is de dagelijkse leiding van Achtung!mcgarrybowen & Kraftwerk linked by Isobar in handen van managing directors Boris Nihom en Sven Vening. Daarmee volgen ze oprichter Dick Buschman op. Binnen de board van Dentsu Aegis Network Nederland wordt Dick verantwoordelijk voor het creatieve cluster waar Achtung & Kraftwerk deel van uitmaken.

Nihom sloot zich in 2014 als partner en head of strategy aan bij oprichters Dick Buschman en Mervyn ten Dam. Hij stond aan de basis van het digitale bureau Kraftwerk, het label voor digital product design en innovatie.

Sven Vening kwam in 2015 naar het bureau aan de Prins Hendrikkade als account & operations director. In die rol was hij nauw betrokken bij gewonnen pitches voor Pearle, Wehkamp, Videoland en KPN.

De keuze voor twee managing directors is bewust. Nihom: 'Binnen ons bureau gaan denken en doen hand in hand. Bij iedereen overheerst een gevoel van ondernemerschap en ownership over zowel het grote plaatje als de dagelijkse realiteit. Daar sluit deze keuze bij aan. We delen de verantwoordelijkheid voor de business en daarbinnen zorgt Sven voor de delivery en ik voor de strategische visie. Sven en ik hebben aan een half woord genoeg en we hebben dezelfde ideeën over de toekomst van het bedrijf.'

De creatieve leiding blijft in handen van ECD’s Mervyn ten Dam, Mark Muller en Daniel Sytsma (tevens Chief Design Officer voor Isobar EMEA).

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie