Rob Zuurbier verruilt Superheroes New York voor Pacific Digital

Hij krijgt als managing director de leiding over Noord-Amerika, vanuit San Diego, Californië.

Rob Zuurbier met dochtertje

Van de oost- naar de westkust. Rob Zuurbier heeft New York ingeruild voor San Diego, waar hij als managing director is aangesteld bij  de VS-tak van de Pacific Digital Group. Dit snelgroeiende adviesbureau in performance-marketing heeft kantoren in Californië, Londen en Mexico City. 

Zuurbier is afkomstig van SuperHeroes New York, waar hij begin 2016 als managing partner begon. Daarvoor werkte ruim 9 jaar in verschillende rollen binnen het Dentsu Aegis-netwerk, bij bureaus in Amsterdam, Brussel, London en New York. Hij gaf leiding op accounts als Canon, Chevron en Absolut Vodka. 

Zijn ervaring met merkcampagnes was een van de belangrijkste redenen waarom Pacific voor Zuurbier koos. 'Ik ben hier om het bureau te helpen transformeren en creatieve focus toe te voegen’, zegt hij over zijn overstap. Daarnaast zal Zuurbier helpen bij het uitbouwen en lanceren van het eigen advertentietechnologieplatform dat Pacific nu al meer dan 5 jaar ontwikkelt. 

De keuze voor Pacific was 'een no-brainer, ‘stelt Zuurbier. 'Ik wil me graag verder ontwikkelen en geavanceerde marketingmogelijkheden verkennen. Pacific is de plek bij uitstek om dit te doen.’ 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie