Sjoerd Raaijmakers volgt Thijs Boon op als CEO van Vice Benelux

Boon neemt binnen Vice EMEA een internationale rol op zich.

  • Carriere
  • 12 January 2018
  • Maarten Hafkamp

Raaijmakers was voorheen Chief Operating Officer VICE Benelux.

Boon staat aan de wieg van Vice Nederland. Het mediabedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een mediabedrijf met meer dan 130 werknemers, elf lokale digitale kanalen, een tv-zender, kantoren in Amsterdam en Brussel en een creatief bureau (Virtue). Daarnaast is Vice Benelux vanuit Amsterdam verantwoordelijk voor alle digitale activiteiten en innovaties in de EMEA regio.

Sjoerd Raaijmakers overziet als CEO alle activiteiten van Vice Benelux en zet de ingeslagen weg voort. 'Thijs en ik hebben begin 2016 een koerswijziging ingezet waarbij onze focus nog meer ligt op het maken van impact. Als mediabedrijf zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid en hebben daarom de lat nog hoger gelegd. Het maken van kwalitatief hoogwaardige content, en een slimme distributie daarvan, is zowel redactioneel als commercieel gezien ontzettend belangrijk om impact te maken.'

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie