Alcohol, roken en satanische marketeers

Onder aanvoering van Staatssecretaris en socialistische PGGM grootgraaier Martin van Rijn en het christelijke deel van de 2de kamer wordt roken en alcohol onder de 18 jaar eindelijk verboden. Het werd tijd.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Een zucht van verlichting trekt over Neerlands zuipschuren. Er is goed gebenchmarkt. In onze voorbeeldlanden zoals Bulgarije, Polen en Estland waar de alcoholgrens ook op 18 jaar ligt, raken tieners nog nauwelijks de fles aan. De gezonde jeugd komt des avonds bijeen om te filosoferen over de zegeningen van de federale Europese Unie. En voor het spelen van een ontspannend partijtje crocket. Samen zuigen zij op een KING pepermuntje en prijzen de odeur van Omo en Dash-2-in-1 die het dorpsplein met frisse wasluchten bezwangert.

Tijd keert alle verslavingen, weten we ook uit wetenschappelijk onderzoek. In Zweden en Noorwegen wordt allang geen alcohol meer gesmokkeld. Illegale koolstoffilters voor destillatie van de fameuze Chateau du Garage zijn er niet meer te koop. En ook de zuipschuiten van de Stena Line, naar de internationale wateren, zijn uit de vaart gehaald.

Alcohol?, sigaretten?... yek. Het werd ons opgedrongen door satanische marketeers.

En ik zeg je: mijn steun heeft Martin van Rijn. Peper 't mijn zoons van 15 en 17 maar goed in, dat 'n biertje drinken net zo iets is als winkeldiefstal, zinloosgeweld, rijden zonder licht, crystal meth, heroïne en bestialiteiten. Laat ze voelen dat: 'Een aantekening op je strafblad meer kapot maakt dan je lief is.' De maatschappij moet nu eenmaal tegen hen en hun soort beschermd worden.

Het is Cruijffiaans simpel! Verantwoordelijkheid nemen dat kunnen ze niet die jongelui. En maken wij ons niet allemaal zorgen? Hoe moet het straks?, als zij het het land gaan leiden? Met Prins Pils als leidend voorbeeld voorspelt dat enkel apocalyptische onheil.

Laten we daarom nu snel doorschakelen, en na het rook-en drank verbod ook de democratie ter discussie stellen.

Want een jeugd die zijn fundamentele slechte gewoontes en onderbuik niet kan beheersen is de democratie niet waard. Die is voor ons, het weldenkende volwassen deel van de natie. Voor ons soort mensen.

Daarom verdiende socialist van Rijn 2x de Balkenende norm bij semi-overheid PGGM. En dat is prima, vindt ook de PvdA. Want regels zijn er voor het volk. En uitzonderingen voor het pluche. Als je dat niet begrijpt, kan ik het ook niet uitleggen.
Zo simpel is het.

Advertentie
advertisement
Advertentie