De app ‘Jumbo Foodcoach’ moet PSV-spelers helpen om gezond te eten

Na een pilot met de A-selectie van PSV, gaan Jumbo en de landskampioen een driejarige samenwerking aan.

Jumbo Supermarkten

Lekkere én gezonde voeding voor alle spelers en speelsters van PSV, dat is het doel van de driejarige samenwerking die PSV en Jumbo Supermarkten met elkaar aangaan, na een testperiode.

Jumbo Foodcoach is een app waarmee de spelers van de topclub, zo meldt Jumbo althans, ‘in een handomdraai maaltijden voor thuis bestellen, afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en trainingsschema’.

Jumbo vervolgt: ‘Dankzij de Jumbo Foodcoach kunnen zij kiezen uit ruim aanbod van maaltijden en deze volledig afstemmen op hun dagschema. Ook kunnen zij een beroep doen op deskundig advies van een diëtist.’

Op de vraag of Jumbo Foodcoach ook beschikbaar wordt gesteld voor het brede publiek, zegt Jumbo: 'We sluiten niet uit dat we voor onze klanten een vergelijkbare tool ontwikkelen, die mogelijk kan worden geïntegreerd in de bestaande Jumbo app of online omgeving.'

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie