De toekomst van het communicatievak

Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen in het communicatievak tijdens C-day24, hét nationaal congres voor communicatieprofessionals.

Iedereen kent het: FOMO, ofwel fear of missing out. In de communicatiewereld kan de vaart er goed in zitten of we het nu over AI hebben, de strijd tegen fake nieuws of de vraag naar de betrouwbaarheid van communicatieprofessionals te midden van de contentoverload. Terwijl nieuwe technologieën processen vereenvoudigen is het cruciaal om je te blijven afvragen: hoe blijf je als communicatieprofessional relevant?

Het antwoord op deze vraag is door bij te blijven met alle ontwikkelingen in het vak. Het TrendTeam van Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, volgt elke ontwikkeling op de voet en geeft deze duiding. Met als doel communicatieprofessionals te helpen en richting te geven.

Communicatietrends 2022-2023

Iedere twee jaar verzamelt het TrendTeam de input van vakgenoten en formuleert de communicatietrends. In 2022 waren dit: Gids in een grenzeloos speelveld, Moreel kompas als leidraad, Vertrouwen door radicale transparantie en Technologie als nieuwe taal. Zijn dit trends die op een bepaalde manier nog steeds het communicatievak beïnvloeden? Of zijn er inmiddels actuele ontwikkelingen die deze trends hebben vervangen? Allemaal relevante vragen die meewegen in het trendproces. Ontdek de antwoorden op deze vragen bij de presentatie van de nieuwe Communicatietrends van Logeion tijdens C-day24.

Wat kun je verwachten van C-day?

▪ Wees als eerste op de hoogte van de Logeion Communicatietrends 2024/2025.
▪ Leer tijdens de vele kennissessies hoe je als communicatieprofessional relevant blijft voor de markt.
▪ Kom in contact met vakgenoten en doe waardevolle connecties op.
▪ Ontdek met keynotespreker Jitske Kramer hoe je in tricky tijden als professional van betekenis kunt zijn.
▪ Keynote Huib Koeleman deelt de nieuwste inzichten over interne communicatie in tijden van verandering.

C-day is een unieke kans om jouw denken volop in beweging en de hoogste versnelling te zetten. Reserveer nu jouw tickets via www.cday.nl.
 

C-day23
C-day23

Over de sprekers

Jitske Kramer is corporate antropoloog en reist de wereld over om te leren van traditionele genezers, leiders en innovators. Via trainingen, lezingen en masterclasses deelt ze haar expertise in het bouwen van sterke teams, omgaan met verschil en verandering en het bevorderen van inclusieve culturen in organisaties en leiderschap.

Huib Koeleman is al ruim 25 jaar werkzaam op het gebied van communicatie en verandermanagement. Zijn doel is om de dialoog in organisaties te verbeteren. Als adviseur coacht hij managementteams en veranderteams tijdens verandertrajecten. Ook begeleidt hij afdelingen Communicatie bij het ontwikkelen van nieuwe communicatiestrategieën.

Aanmelden C-day24

▪ C-day24 vindt plaats op donderdag 13 juni in Nieuwegein.
▪ Meld je aan via de website: www.cday.nl

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →