Nijntje verhuist van V&D naar C&A

De kleding van nijntje is nu exclusief verkrijgbaar bij modeketen C&A.

Vanaf vandaag krijgt de kledinglijn van het bekendste konijntje van Nederland, Nijntje, een nieuw onderkomen. De kleding van Nijntje is nu exclusief verkrijgbaar bij modeketen C&A. Dat wil zeggen bij één van de 132 C&A-filialen in Nederland en  online op c-a.com. Daarnaast zal de collectie worden verkocht in C&A-winkels in België, Duitsland en Spanje.

Introductie
Om de komst van Nijntje naar C&A aan te kondigen werd een introductiecampagne ontwikkeld (bureau: Eigen Fabrikaat), bestaande uit een tv-commercial, online video, prerolls en instore promotie. Daarnaast bestaat de introductiecampagne uit interne communicatiemiddelen en aankleding voor het persevent, dat C&A verzorgd in samenwerking met hun PR-bureau Linden & Barbosa. Volgens Karina Buitenhuis, managing partner bij Eigen Fabrikaat, viel de film die louter voor online gebruik was bedoeld zo in de smaak, dat er in tweede instantie ook een televisiecommercial van is gemaakt.

In de winkel wordt het thema &;Nijntje is verhuisd&; gevisualiseerd door een muur van verhuisdozen die samen het gezicht van nijntje vormen. 

Televisiecommercial:

Credits:
Klant: C&A Nederland
Bureau: Eigen Fabrikaat
Productie film: Faberview (Ruben Faber, Paul Roest en Ruben van Duijn)

 

Online film:

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie