Tracks & Sync Of The Month met The Beatles, Lucky Daye en AJR

Amp.Amsterdam // The Sonic Branding Company deelt iedere maand een selectie van nieuwe muziek die recent is uitgekomen.

Aan het begin van iedere maand werpen wij een (terug)blik op een aantal sync-friendly songs die de maand ervoor verschenen dan wel gesynct zijn. Sit back, relax & luister (of kijk) naar onze Tracks of the Month!

Isn’t It a Pity: Fuzzy Feelings | Apple Holiday Film

Lied: Isn’t It a Pity
Artiest: George Harrison
Schrijver: George Harrison
Startdatum: 21 nov 2023

De nieuwe kerstreclame van Apple, 'Fuzzy Feelings', weet precies datgene over te brengen wat de titel belooft. De korte film brengt je niet alleen in de kerstsferen, het benadrukt hoe creativiteit de kracht heeft om onze perceptie van elkaar en de wereld te veranderen. De boodschap van de film wordt gecomplementeerd door de muziek van George Harrison, afkomstig van zijn album All Things Must Pass uit 1970.

The Beatles - Now and Then

"Now and Then," ook bekend als 'het laatste nummer van The Beatles,' verschijnt na maar liefst 53 jaar sinds hun laatste album, 'Let It Be'. Dit onuitgebrachte nummer zal als bonus worden opgenomen in de heruitgave van The Beatles 1967-1970 (het blauwe album). Het is afkomstig van een oude demotape van Lennon, die decennia later werd afgewerkt voor de documentaire 'The Beatles: Get Back'.

De muziek van The Beatles is te horen in meerdere reclames, waaronder de oude Nike Air-commercial uit 1988.

Lucky Daye - That’s You

Lucky Daye heeft afgelopen maand zijn nieuwste single "That’s You" gelanceerd. De getalenteerde Amerikaanse R&B-artiest schreef en produceerde dit nummer samen met de Silk Sonic-producers Bruno Mars en D’Mile. Momenteel is de zanger druk bezig met de productie van zijn aankomende album, dus we zullen snel meer van hem horen.

De zanger was drie jaar geleden te horen in de BET X Dennys reclame. 

AJR - Touchy Feely Fool

Het tweede nummer van hun vijfde studioalbum, genaamd 'The Maybe Man', markeert een nieuwe richting voor AJR. Met dit album, dat op 10 november is uitgebracht, wil de band de verhalen uit hun jeugd achter zich laten en de onzekerheden van het volwassen leven onder ogen zien.

In 2021 sloeg ESPN de handen ineen met het indie poptrio AJR,  Hun nummer 'Way Less Sad' werd gebruikt voor een campagne van 'Sunday Night Baseball'.

Lorrèn - Rise

Afgelopen maand bracht de singer-songwriter uit Amsterdam haar single 'Rise' uit. Als multi-instrumentalist staat Lorrèn bekend om haar rauwe en warme stem die haar nummers kenmerkt. Op 22 december zal ze optreden in de Roode Bioscoop in Amsterdam.

Vorig jaar was Lorrèn te horen met een cover van 'You'll Never Walk Alone' in de Heineken 'Cheers To All Fans' reclame.

Iedere week een selectie van 6 nieuwe tracks in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de Amp.Amsterdam Tracks Of The Week mailing.

footer

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →