Dept Talks Live: 21 trends voor 2021

Ben jij al helemaal klaar voor het nieuwe jaar? Tijdens Dept Talks Live op 14 januari praten we je bij over de 21 verwachte trends van 2021.

2020 gaat de boeken in als het jaar van onzekerheid en uitdagingen, maar ook als het jaar van (digitale) innovatie en groeikansen. Mensen over de hele wereld veranderden hun gewoontes en vonden mogelijkheden om te connecten, werken en elkaar te helpen. Bedrijven in verschillende sectoren vonden digitale en creatieve manieren om te opereren in een wereld die thuis blijft. De gezondheidszorg ontdekte nieuwe behandelingen en mogelijke vaccins om ooit een einde te maken aan COVID-19. In al deze ontwikkelingen was technologie de leidraad.

 

2020 verplichtte de wereld digitaal te gaan. Technologie maakte het mogelijk.

Innovatie staat centraal in alle industrieën, dankzij het fundament dat is gelegd in 2020. Als we kijken naar de voorspellingen, zien we 21 trends die ons helpen innoveren en acceleren in de huidige digitale wereld.

Tijdens de Dept Talks Live deelt Max Pinas, creative director bij Dept, de top 21 trends voor 2021, zodat jij ready bent voor het komende jaar! Een nieuw jaar betekent ook nieuwe kansen om met jouw bedrijf te groeien en digitaal te innoveren.

Drie key takeaways:

  • Ontdek de verwachte trends per sector in 2021 en hoe je deze kunt toepassen op jouw bedrijf of merk;
  • Hoor van de industrie-experts waarom deze trends onze wereld vormgeven; 
  • Bekijk de leidende B2B- en B2C-bedrijven.

Meld je nu aan! 

Plaats als eerste een reactie