Gall & Gall en Dept ontwikkelen online huiskamerquiz

Gall & Gall ontwikkelde met Dept de ‘Gall & Gall Huiskamerquiz’, een online quiz platform waar op ieder moment samen kan worden gespeeld

De meeste Nederlanders zijn op het moment iedere avond thuis. En hoewel mensen elkaar fysiek niet kunnen opzoeken, besteden we onze vrije tijd nog steeds het liefst in goed virtueel gezelschap. Daarom ontwikkelde Gall & Gall met Dept de ‘Gall & Gall Huiskamerquiz’, een online quiz platform waar op ieder moment van de dag samen kan worden gespeeld, gelachen en gestreden.

De Gall & Gall Huiskamerquiz zit vol interessante en gekke vragen. Een heuse quizmaster in een gouden gilet leidt iedere vragenronde in en laat je op je voorraad wc-rollen zweren dat je niet stiekem antwoorden opzoekt. De ronde over drank wordt gepresenteerd door Mitch en Rixt, winkelmedewerkers van Gall & Gall in Amsterdam en echte kenners. De interactieve quiz is bedoeld voor iedereen boven de 18 jaar en speel je op je mobiel of desktop tegen maximaal zes vrienden die je tijdens de quiz hoort en ziet via een videoverbinding.

Frances Franken, CEO van Gall & Gall licht de Gall & Gall Huiskamerquiz toe: “Door het corona virus kopen onze klanten anders. Ze komen minder vaak naar onze winkels, nemen meer mee per bezoek en kopen bovendien vaker online. Ook shoppen mensen op andere momenten, ook om zo min mogelijk andere klanten tegen te komen. Op allerlei manieren spelen we in op deze veranderingen. Deze online quiz is daar een goed voorbeeld van: we brengen families en vrienden op een gezellige manier samen, maar dan op afstand. Zo dragen we graag een steentje bij.”

De Gall & Gall Huiskamerquiz is in een recordtijd van twee weken bedacht, gebouwd en uitgewerkt in nauwe samenwerking met drie leveranciers en digital agency Dept. De eerste quiz wordt mede mogelijk gemaakt door Bacardi, de tweede en derde quiz volgen binnenkort met de merken De Kuyper Likeuren en Roku Gin.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →